• darkblurbg

de beste pasta's en sauzen IQF

Voor foodservice hebben wij een aantrekkelijk pallet aan fast service producten, waaronder o.a. diepgevroren pasta's granulaat sauzen. Uiteraard beide uit Italië.

De vers gemaakte sauzen worden tot kleine IQF korrels gevroren. Vergelijkbaar met echte zelfgemaakte saus.

Het geheim zit hem in het gepatenteerde formaat, waardoor ze gemakkelijk geportioneerd kunnen worden. Vanuit de diepvries in de pan in 2 minuten te serveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit geldt ook voor de voorgekookte pasta. Dus alleen maar voordelen: geen derving, ultra-snel, zeer gevarieerd aanbod en voortreffelijk van smaak.

 

 

carbonara

carbonara

Proef de fluweelachtige textuur van dit meest beroemde Italiaanse traditionele recept in de wereld, met eieren en spek. De IQF vlokken worden bereid in 2 minuten in een waterbad in de oven of op de originele wijze: rechtstreeks met de pasta in de pan verwarmen en doorscheppen.

crema ai formaggi

crema ai formaggi

Proef de delicate en romige structuur van deze originele kaassaus. De IQF vlokken worden bereid in 2 minuten in een waterbad in de oven of op de originele wijze: rechtstreeks met de pasta in de pan verwarmen en doorscheppen.

ragù alla Bolognese

ragù alla Bolognese

De bolognesesaus is de Italiaanse traditie en behoef geen introductie. Een echte saus van tomaten en gehakt die smaakt als zelfgemaakt en is bereid volgens het traditionele recept. De IQF vlokken worden bereid in 2 minuten in een waterbad in de oven of op de originele wijze: rechtstreeks met de pasta in de pan verwarmen en doorscheppen.

pesto alla Genovese

pesto alla Genovese

Proef de volle smaak van verse basilicum en pijnboompitten van deze eenvoudige en veelzijdige pesto. De IQF vlokken worden bereid in 2 minuten in een waterbad in de oven of op de originele wijze: rechtstreeks met de pasta in de pan verwarmen en doorscheppen.

crema ai porcini

crema ai porcini

Zacht en fluweelacht. Deze saus van eekhoorntjesbrood is ook geschikt voor de meest verfijnde gerechten. De IQF vlokken worden bereid in 2 minuten in een waterbad in de oven of op de originele wijze: rechtstreeks met de pasta in de pan verwarmen en doorscheppen.

pomodoro e basilico

pomodoro e basilico

De smaak van de tomaat combineert geweldig met de geur van basilicum. Het resultaat: een smakelijk en lichte pastasaus. De IQF vlokken worden bereid in 2 minuten in een waterbad in de oven of op de originele wijze: rechtstreeks met de pasta in de pan verwarmen en doorscheppen.

Penne

Penne

De meest populaire pasta is ongetwijfeld de penne. Verkrijgbaar in natural en integrale (reguliere en volkoren penne).