• darkblurbg

Meer dan 25 jaar geleden, in het jaar 1997, startte Rein Cramer zijn bedrijf met als doel om nieuwe producten en markten te ontwikkelen in de foodsector. In samenwerking met Duitse, Franse, Deense en Italiaanse bedrijven hebben veel nieuwe producten de Nederlandse markt mogen bereiken. De laatste 10 jaar laat de Italiaanse keuken ons vooral inspireren. Een aantal van de beste bakkerijen en pastaproducenten werken met en voor ons. Het gaat nu bijna altijd om producten die speciaal zijn ontwikkeld voor foodservice. 

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de snelle bediening. Denk hierbij aan razendsnel te bereiden pasta's, diepvries pizza's en focaccia's. De kunst is het dan om de juiste mix te vinden in snelheid van bereiding, kwaliteit en prijs; ons specialisme.

En om geen enkele concessie aan kwaliteit te hoeven doen, is er gestart met de ontwikkeling van een DarkKitchen concept: hoge kwaliteit, kleinere aantallen en optimaal bereidingsgemak voor de klant.

 

Onze roots: de supermarkt

Hoewel de focus volledig op het bedienen van foodservice in Nederland ligt, hebben wij een rijke geschiedenis in het ontwikkelen of op de markt brengen van supermarktproducten in Nederland, Denemarken en Zweden.

Veel producten zijn vandaag de dag nog steeds te koop in een groot aantal supermarkten.