• darkblurbg

innovatief Italiaans

 

Wij vragen ons voortdurend af waarom er bepaalde producten niet worden verkocht.

Waarom is er eigenlijk geen goede eenpersoons pastamaaltijd van een goede Italiaanse pasta met een kant en klare saus in het DKW-schap? Dit is immers het schap waar nog steeds 9 van de 10 pasta-aankopen wordt gedaan. Wij hebben hiervoor een spannend concept ontwikkeld.

En waarom is er eigenlijk geen kant en klaar Italiaans deeg te koop, waarmee de "heel Holland bakkende" consument helemaal zelf een pizza, focaccia of ciabatta kan bakken? Met de producten die nu in het versschap te koop zijn, kun je nooit een origineel Italiaans broodproduct maken. Dat kan alleen met deeg uit de diepvries. Wij zijn met de laatste stappen bezig om dit product op de markt te zetten.

Of neem de Italiaanse wrap, met z'n totaal eigen receptuur en gebruik, die in Noord-Italië overal wordt gegeten en in Nederland nog niet is ontdekt? 

piadina

piadina

De piadina is hèt lunch-product van de Noord-Italianen. Ze is het beste te vergelijken met een wrap, alleen dan dikker. Daardoor zijn de toepassingen ook zeer divers. De producten zijn ook te verkrijgen in b.v. volkoren of BIO en hebben een THT van ca. 60 dagen buiten de koeling.

Italiaanse deegbal

Italiaanse deegbal

We leggen de laatste hand aan een authentieke Italiaanse deegbol in diepvries en vers. De ideale basis voor de fijnste Italiaanse zelfbakkers. De bol is voorgerezen en direct klaar voor gebruik. Ze is per stuk verpakt. De consument kan dus straks zelf de lekkerste pizza of focaccia thuis bakken. Te presenteren bij de verse bake-off broodproducten of in het ZB-vriesvak.