• darkblurbg
    op iedere denkbare locatie nu verse soep
    Supersnel met de Pure Soup Steamer

 

 

 

De beste soep maak je gewoon van goede groenten en een gezonde portie vakmanschap. Veel meer dan koken, pureren en op smaak maken is het niet.

1) vers gepureerd - alleen groenten
De soepen worden op traditionele manier bereid. Het bouquet van aangefruitte ui, selderij en wortel zorgt voor de volle basissmaak van iedere soep en de aardappelen zorgen voor de mooie dikke structuur.

2) portieverpakking en grootverbruik
De soepen worden voor de fodsteamer afgevuld in zakjes 280ml of in horecazakken met 2,4 liter. Te serveren vanuit de au-bain-marie of per portie d.m.v. de Pure Soup Steamer voor de kleinere locaties.

3) ruime THT
Door het sous-vide kookproces en de verpakkingstechnologie is het mogelijk de verse soepen een ruime THT mee te geven, zonder gebruik van hulpstoffen.

4) culinaire receptuur
Onze ontwikkelaar heeft jaren lang een Michelister mogen dragen. En dat proef je. Van Spinazie Truffel soep tot Gegrilde Aubergine soep, stuk voor stuk unieke, maar zeer toegankelijke smaken.
Proef ze, en voel dat het goed zit.

van benzine station tot lunchroom en van treinstation tot sportkantine: overal kan nu supersnel de lekkerste pure soep worden geserveerd.
met de Pure Soup Steamer in 30 sec. van 4 naar 80 graden Celsius.

 

 de foodsteamer is ontwikkeld en gepatenteerd door IAMO food.

meer weten: klik hier