• darkblurbg

De trend uit Italië

In de buurt van de thermen van Aquitherme wordt de focaccia voor ons geproduceerd. De iamo bakkerij is een familiebedrijf die wordt geleid door drie zussen en heeft een historie die teruggaat tot in de 19e eeuw. Met veel liefde voor het beste Italiaanse brood, wordt er dagelijks steeds vaker focaccia geproduceerd om aan de sterk toenemende vraag te voldoen. Focaccia is niet alleen erg lekker, maar ook zeer gewild als basis voor een belegd broodje, als brood bij soep of als voedzaam tussendoortje. Het specifieke kenmerk van onze focaccia is, dat de olifolie rijkelijk moet vloeien. Dat proef je!

De iamo focaccia wordt diepvries geleverd in hele platen of stukken en de smaak is afgestemd op de Nederlandse voorkeur.

focaccia tomaat en kaas

focaccia tomaat en kaas

De focaccia tomaat en kaas is uitermate geschikt als tussendoor snack. Door zijn handige formaat gemakkelijk uit te serveren. De prijs/kwaliteit verhouding garandeert een gezonde marge.

focaccia siciliana

focaccia siciliana

De focaccia Siciliana is rijk belegd met een grote diversiteit aan Mediterrane groenten. Een focaccia die bijna iedereen heerlijk vindt. Ze is ook prima te gebruiken als snack, want uit iedere plaat van 30 x 40cm kunnen gemakkelijk 6 tot 8 porties worden gesneden. Daarnaast is ze zeer goed warm te houden op b.v. een warmhoudplaat.

Focaccia integrale

Focaccia integrale

Deze volkoren focaccia is verrassend soepel en licht verteerbaar. Ze is uitstekend geschikt als basis voor een luxe italiaans broodje. Is verkrijgbaar in een plaat van 30 x 40cm. Bovendien is het mogelijk ze horizontaal voorgesneden te leveren.

focaccia tradizionale

focaccia tradizionale

De meestverkochte focaccia in Italië. Ze kan naturel worden gebakken, b.v. als bijgerecht. Maar ze is ook nog naar eigen wens te beleggen met ingrediënten naar keuze. Ze is daarnaast uitstekend geschikt als basis voor een luxe italiaans broodje. Is verkrijgbaar in een plaat van 30 x 40cm. Bovendien is het mogelijk ze horizontaal voorgesneden te leveren. Ook zeer geschikt om de lekkerste soepstengels mee te maken.

focaccia staaf

focaccia staaf

De speciale langwerpige focaccia is gebaseerd op de receptuur van de focaccia tradizionale. Met grof zout en wat olijfolie wordt ze een heerlijke snack bij de borrel.

focaccia cipolle

focaccia cipolle

De focaccia met uit zowel leverbaar met rode ui, als met blanke uien. Zeer zuiver van smaak door ruime hoeveelheid Italiaanse uien.