• darkblurbg

De lekkerste SEMI DRIED tomaten

 

 

Sinds kort voeren wij de lekkerste SEMI DRIED tomaten.

Een werkelijke delicatesse in diepvries, dus versheid gegarandeerd. De tomaten smaken zeer zuiver en mild en lenen zich voor allerlei toepassingen. Niet alleen rode, maar ook gele- en cherry tomaten! Ze zijn leverbaar in zakken van 1,0kg of voor de industrie in bulk IQF, dus gemakkelijk te portioneren.

 

De lunch uit Noord-Italië

Wij vragen ons voortdurend af waarom er bepaalde producten niet worden verkocht.

Neem nou de Italiaanse wrap, met z'n totaal eigen receptuur en gebruik, die in Noord-Italië overal wordt gegeten en in Nederland nog niet is ontdekt? Wij proberen dat te veranderen met de artisanale piadina die voor ons in de buurt van het mooie Rimini worden gebakken. 

En waarom is er eigenlijk geen kant en klaar Italiaans deeg te koop, waarmee de "heel Holland bakkende" consument helemaal zelf een pizza, focaccia of ciabatta kan bakken? Met de producten die nu in het versschap te koop zijn, kun je nooit een origineel Italiaans broodproduct maken. Dat kan alleen met deeg uit de diepvries.

 

En vergeet niet onze authentiek Italiaanse deegbol in diepvries. De bol is voorgerezen en direct klaar voor gebruik. Dus direct aan de slag met de lekkerste zelfgebakken focaccia of pizza.

 

piadina

piadina

Onze artisanale piadina is een product met ontelbare verwerkingsmogelijkheden. Van zoet tot hartig en van warm tot koud. Laat de creativiteit los op de piadina en biedt uw klanten de laatste en lekkerste trend uit Italië.