• darkblurbg

De trend uit Italië voor bake-off of ZB

In de buurt van de thermen van Aquitherme wordt de focaccia voor ons geproduceerd. De iamo bakkerij is een familiebedrijf die wordt geleid door drie zussen en heeft een historie die teruggaat tot in de 19e eeuw. Met veel liefde voor het beste Italiaanse brood, wordt er dagelijks steeds vaker focaccia geproduceerd om aan de sterk toenemende vraag te voldoen.

De iamo focaccia is een echte Italiaanse focaccia en daardor duidelijk onderscheiden van meest gangbare focaccia's in de supermarkt. Het specifieke kenmerk van onze focaccia is, dat de olijfolie rijkelijk moet vloeien. Dat proef je! Ze worden diepvries geleverd in hele platen voor bake-off of portieverpakkingen voor de diepvries.

focaccia tomaat en kaas

focaccia tomaat en kaas

De focaccia tomaat en kaas is uitermate geschikt als tussendoor snack. Door zijn handige formaat gemakkelijk uit te serveren. De prijs/kwaliteit verhouding garandeert een gezonde marge.

focaccia siciliana

focaccia siciliana

De focaccia Siciliana is de Italiaanse variant op de overbekende Nederlandse focaccia. Uitsluitend gemaakt van de beste ingrediënten en ruim aan olijfolie. Diepvries voor bake-off of vers van vries te presenteren. Ze is ook geschikt als tussendoor snack. Door zijn handige formaat gemakkelijk uit te serveren.

focaccia romana

focaccia romana

De focaccia Romana is een relatief onbekende focaccia in Nederland. De superieure smaak en veelzijdigheid. Ze kan getopt worden als pizza, of b.v. met een beetje zeezout als snack worden gegeten. Voor velen het lekkerste brood uit Italië.