• darkblurbg

duo-pack pizzabodem in diepvries

Reeds diverse jaren leveren wij de pizzabodems voor de bereiding van verse pizza's aan de "pizzatoppers" van grote supermarktbedrijven.

Daarnaast vinden onze verse pizzabodems die de consument zelf kan beleggen steeds vaker de weg naar de koelkast. Immers een echte Italiaanse bodem die naar eigen smaak kan worden belegd, is zeer gewild. Onze nieuwste ontwikkeling is, dat deze bodems in enkel- of duo-pack nu ook in diepvries beschikbaar is. Voor de consument het goedkoopste en beste product.

 

De verse pizza voor de diepvries

Maar helemaal nieuw is het resultaat van jarenlange innovatie: de verse pizza voor de diepvries.

Wij zijn er in geslaagd een pizza te ontwikkelen, die superieur van smaak is en zo te verpakken, dat de klant precies ziet wat ze koopt. Er is uiteindelijk een oplossing gevonden die het aanvriezen van de verpakking tegengaat. De pizza is een opvallende verschijning in het diepvriesvak en slaat een brug tussen vries en vers. Dit biedt de ondernemer een zeer gezonde marge in het diepvriesvak. Dit vak is immers nog steeds de plek waar de meeste consumenten een pizza kopen.

De pizza's en pizzabodems worden uitsluitend gemaakt voor huismerken.

 

                

 

                

 

 

pizzabodem met saus

pizzabodem met saus

De pizzabodem voor de diepvries. Het betere en goedkopere alternatief voor de consument. Verkrijgbaar in een single-pack en een duo-pack. Het is bekend, dat van 2/3 van de aankopen duo-pack vers er steeds maar één bodem wordt gebruikt, waarna de overgebleven bodem in de vriezer wordt gedaan. Dit product wordt uitsluitend als huismerk geleverd.

Tonno e Cipole

Tonno e Cipole

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met tonijn en rode uien. Het gewicht van de pizza is 400g.

Rustica

Rustica

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met Italiaans spek, champignons, Edammer en brie. Het gewicht van de pizza is 410g.

Vegetariana

Vegetariana

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met gegrilde paprika, aubergines en paprika. Het gewicht van de pizza is 430g.

Diavola

Diavola

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met pittige salami en gegrilde paprika. Het gewicht van de pizza is 410g.

Regina

Regina

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met cherry tomaten en verse basilicum. Het gewicht van de pizza is 420g.

Ricotta e Spinaci

Ricotta e Spinaci

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met verse ricotta en gehakte spinazie. Het gewicht van de pizza is 420g.

Margherita

Margherita

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met veel Mozzarella. Het gewicht van de pizza is 350g.

Capricciosa

Capricciosa

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met ham, champignons, artisjokken en zwarte olijven. Het gewicht van de pizza is 420g.

Broccoli

Broccoli

Met de hand gemaakte en in houtoven gebakken pizza met broccoli en bacon. Het gewicht van de pizza is 400g.