• darkblurbg

iamo food probeert voortdurend te innoveren. Vernieuwing en verbetering is ons dagelijks werk. Tijdens de zoektocht naar nieuwe kansen en de invulling van bijzondere wensen van onze klanten, worden we geïnspireerd door innovatie. Hoe klein soms, maar net genoeg om de aandacht van de consument te trekken. Uitgangspunt bij alle ontwikkelingen is, dat innovatie loont als eenieder enthousiast van wordt. Iets wat gewoon goed is, veranderen we natuurlijk niet. 

 

De allernieuwste ontwikkeling: soepen van alleen groenten en verder niets

 

 

 

Ontwikkeling: authentieke Italiaanse deegbol

We leggen de laatste hand aan een authentieke Italiaanse deegbol in diepvries en vers. De ideale basis voor de fijnste Italiaanse zelfbakkers. De bol is voorgerezen en direct klaar voor gebruik. Ze is per stuk verpakt. De consument kan dus straks zelf de lekkerste pizza of focaccia thuis bakken.  Te presenteren bij de verse bake-off broodproducten of in het ZB-vriesvak.

 

 

 

NIEUW: de verse pizza voor de diepvries

Wij zijn er in geslaagd een pizza te ontwikkelen, die superieur van smaak is en zo te verpakken, dat de klant precies ziet wat ze koopt. Er is uiteindelijk een oplossing gevonden die het aanvriezen van de verpakking tegengaat. De pizza is een opvallende verschijning in het diepvriesvak en slaat een brug tussen vries en vers. Dit biedt de ondernemer een zeer gezonde marge in het diepvriesvak. Dit vak is immers nog steeds de plek waar de meeste consumenten een pizza kopen.

Nieuw is ook de diepvries pizzabodem. Het betere en concurrerende alternatief voor de verse pizzabodem.

De pizza's worden gemaakt onder het merk LA PIZZA of onder uw huismerk.